Terug

Arrangement "Picknick aan de grens"

Dit arrangement geeft u een prachtige kijk op wat Twente te bieden heeft. We ontvangen u bij de Witte Berg met koffie en krentenwegge. Na de uitleg en het oefenen gaan we voor een prachtige rit door het Twentse grensgebied, genieten van het afwisselende boerenlandschap, bos akkers en heide. Op een prachtige plek stoppen we en zetten de trekkers stil. Jullie nemen plaats aan een mooi gedekte picknick tafel. Wij sereveren jullie daar een heerlijke uitgebreide lunch op een werkelijk unieke plek. Na deze heerlijke pause vervolgen we onze route langs het Springendal weer richting het eindpunt Oud Ootmarsum.

Kosten bij 7-15 personen € 82,50 p.p incl. BTW (bij grotere groepen hanteren we aangepaste tarieven).

Dit arrangement wordt regelmatig geboekt vanuit een zakelijke insteek waar je voorafgaand een “heide sessie”, managementbijeenkomst of productintroductie kunt organiseren. Dit kunnen we compleet verzorgen op verschillende unieke lokatie in het Twentse buitengebied.

Boek nu!

Arrangement "Loat goan"

"Loat goan"

Arrangement "Loat goan"

Dit arrangement is het unieke personeelsfeest. Samen met De Witte Berg hebben we hier een prachtig programma voor op gesteld. Dit kunnen we doen voor groepen van 15 tot 90 personen.

Arrangement "Picknick aan de grens"

"Picknick aan de grens"

Arrangement "Picknick aan de grens"

Na de uitleg en het oefenen gaan we voor een prachtige rit door het Twentse grensgebied, genieten van het afwisselende boerenlandschap, bos akkers en heide. Op een prachtige plek stoppen we en zetten de trekkers stil. Jullie nemen plaats aan een mooi gedekte picknick tafel.

Arrangement "De boer dat is de kearl"

"De boer dat is de kearl"

Arrangement "De boer dat is de kearl"

Tijdens dit arrangement gaat u kennis maken met verschillende facetten van het huidige boerenleven. Het ontvangst is bij de Witte Berg in Oud Ootmarsum met koffie en Twentse krentenwegge.

Arrangement "Hier mot he komm'n"

"Hier mot he komm'n"

Arrangement "Hier mot he komm'n"

Dit unieke arrangement geeft u een naast het trekkerrijden een inkijk in de oudste sport van Twente, namelijk klootschieten. Wij ontvangen u bij de Witte Berg met koffie en krentenwegge.

Arrangement "Trekker Tea Time"

"Trekker Tea Time"

Arrangement "Trekker Tea Time"

Wat is er lekkerder dan een fantastische trekkerrit door het Twentse coulissenlandschap aft e sluiten met een overheerlijke en goed verzorgde high tea. Na de prachtige Springendalroute gereden te hebben van ruim 1,5 uur staat u bij terugkomst op de Witte Berg een uitgebreide high tea te wachten.

Gekke ideeën?


Natuurlijk kunnen we samen met u nog veel meer bedenken. Enkele oldtimer trekkers nodig voor een open dag? Voor een trouwerij of foto reportage? Of rijden op een voor u bijzondere lokatie? Neem gerust contact met ons op voor uw vragen of ideeen, want voor ons is bijna niks te gek.

Reserveer een Trekkerrit?


Voor een trekkerrit vol ONBEGRENSDE Mogelijkheden