Terug

Arrangement "Picknick aan de grens"

Dit arrangement geeft je een prachtige kijk op wat Twente te bieden heeft. We ontvangen jullie bij de Postelhoek met koffie en krentenwegge. Na de uitleg gaan we voor een prachtige rit door het Twentse grensgebied, genieten van het afwisselende boerenlandschap, bos akkers en heide. Een afwisselende route over hoofdzakelijk zandwegen. Bij terugkomst begeleiden we jullie naar een prachtige open plek in het bos. Wij serveren jullie daar een heerlijke uitgebreide picknick op een werkelijk unieke plek. 

Kosten bij 7-15 personen € 90,00 p.p incl. BTW (bij grotere groepen hanteren we aangepaste tarieven). 

Dit arrangement wordt regelmatig geboekt vanuit een zakelijke insteek waar je voorafgaand een “heide sessie”, managementbijeenkomst of productintroductie kunt organiseren. Dit kunnen we compleet verzorgen op verschillende unieke locatie in het Twentse buitengebied.

Boek nu!

Arrangement "Loat goan"

"Loat goan"

Arrangement "Loat goan"

Dit arrangement is het unieke personeelsfeest. Hier hebben een prachtig programma voor op gesteld. Dit kunnen we doen voor groepen van 15 tot 90 personen.

Arrangement "Picknick aan de grens"

"Picknick aan de grens"

Arrangement "Picknick aan de grens"

Dit arrangement geeft je een prachtige kijk op wat Twente te bieden heeft. We ontvangen jullie bij de Postelhoek met koffie en krentenwegge. Na de uitleg gaan we voor een prachtige rit door het Twentse grensgebied, genieten van het afwisselende boerenlandschap, bos akkers en heide.

Arrangement "De boer dat is de kearl"

"De boer dat is de kearl"

Arrangement "De boer dat is de kearl"

Tijdens dit arrangement gaan jullie kennis maken met verschillende facetten van het huidige boerenleven. De ontvangst is bij de Postelhoek in Oud Ootmarsum met koffie en Twentse krentenwegge.

Arrangement "Hier mot he komm'n"

"Hier mot he komm'n"

Arrangement "Hier mot he komm'n"

Dit unieke arrangement geeft jullie naast het trekkerrijden een inkijk in de oudste sport van Twente, namelijk klootschieten.

Gekke ideeën?


Natuurlijk kunnen we samen nog veel meer bedenken. Enkele oldtimer trekkers nodig voor een open dag? Voor een trouwerij of foto reportage? Of rijden op een voor jullie bijzondere lokatie? Neem gerust contact met ons op voor je vragen of ideeen, want voor ons is bijna niks te gek.

Arrangement "Trekker Tea Time"

"Trekker Tea Time"

Arrangement "Trekker Tea Time"

Wat is er lekkerder dan een fantastische trekkerrit door het Twentse coulissenlandschap aft e sluiten met een overheerlijke en goed verzorgde high tea.

Reserveer een Trekkerrit?


Voor een trekkerrit vol ONBEGRENSDE Mogelijkheden