Routes

Onze standaard route’s duren inclusief de uitleg en het oefenen 2 uur. Een trekkerrit wordt i.v.m de veiligheid en de unieke route altijd vooraf gegaan door een begeleider. Een rit bestaat uit maximaal 15 deelnemers. Van elke deelnemer wordt verwacht dat hij of zij beschikt over een rijbewijs B of een trekkerrijbewijs en vooraf geen alcohol heeft gedronken. Zijn de groepen groter dan 15 deelnemers dan zal de helft van de groep de tocht starten in een overdekte huifkar getrokken door een oldtimer trekker. Halverwege zal er gewisseld worden, zodat elke deelnemer ruimschoots kan trekker rijden. We verwachten van elke deelnemer dat hij of zij op de hoogte is van onze algemene voorwaarden.

Route Springendal
Deze route is het meest geboekt!

Route Springendal

Route Springendal

We beginnen op het prachtige terras van de Postelhoek met een kop koffie met Twentse krentenwegge. Er volgt een korte kennismaking waarna we vervolgens naar de trekkerschuur gaan voor de uitleg over de trekkers en het oefenen.

Route Ottershagen

Route Ottershagen

Route Ottershagen

De start van deze in Oud Ootmarsum. We beginnen met een kop koffie en Twentse krentenwegge en een korte uitleg over Trekkerrit Twente. Na de uitleg bij onze trekkerschuur vertrekken we via het Springendal richting de Ottershagen.

Route Agelo

Route Agelo

Route Agelo

Na eerst genoten te hebben van koffie met Twentse krentenwegge vertrekken we met de trekkers vanaf onze trekkerschuur in Oud Ootmarsum. We rijden door het prachtige essenlandschap langs beekdalen via Nutter en het Ladderke richting Agelo.

Route Groene Grens

Route Groene Grens

Route Groene Grens

Na de koffie met krentenwegge en de uitleg vertrekken we vanaf Oud Ootmarsum richting Nutter, door een bosrijke omgeving gaan we via de Hezeberg richting Vasse om vervolgens af te buigen richting de watermolen van Frans.

Huifkartochten

Huifkartochten

Huifkartochten

Natuurlijk in combinatie met een trekkerrit te boeken maar ook afzonderlijk kunnen we prachtige tochten maken met onze luxe huifkar door het Twentse grensgebied.

Aanvullingen op routes


  • Luxe boerenlunch € 15,00 p.p.
  • Uitgebreide BBQ of buffet € 22,50 p.p. (exclusief consumpties)
  • Luxe picknick onderweg € 25,00 p.p.
  • Natuurbelevingstocht Springendal € 12,50 p.p.
  • Klootschieten clinic onder begeleiding € 7,50 p.p.
  • Huifkartochten vanaf € 10,00 p.p.
  • Persoonlijk Trekkerriebewies € 5,00 p.p.


Natuurlijk kunnen we samen met jullie nog veel meer bedenken. Trekkers nodig voor een open dag, fotoreportage of trouwerij? Op locatie rijden of een bijzondere plek? Neem contact op.

Reserveer een Trekkerrit?


Voor een trekkerrit vol ONBEGRENSDE Mogelijkheden