Routes

Onze standaard route’s duren inclusief de uitleg en het oefenen ruim 2 uur. Een trekkerrit wordt i.v.m de veiligheid en de unieke route altijd vooraf gegaan door een begeleider. Een rit bestaat uit maximaal 15 deelnemers. Van elke deelnemer wordt verwacht dat hij of zij beschikt over een rijbewijs B of een trekkerrijbewijs en vooraf geen alcohol heeft gedronken. Zijn de groepen groter dan 15 deelnemers dan zal de helft van de groep de tocht starten in een overdekte huifkar getrokken door een oldtimer trekker. Halverwege zal er gewisseld worden, zodat elke deelnemer ruimschoots kan trekker rijden. We verwachten van elke deelnemer dat hij of zij op de hoogte is van onze algemene voorwaarden.

Route Springendal
Deze route is het meest geboekt!

Route Springendal

Route Springendal

De start van deze tocht is bij camping de Witte berg (onze uitvalsbasis). We beginnen op het prachtige terras met een kop koffie met Twentse krentenwegge. Er volgt een korte kennismaking waarna we vervolgens naar de weide gaan voor de uitleg over de trekkers en het oefenen.

Route Ottershagen

Route Ottershagen

Route Ottershagen

We rijden door een prachtig weidegebied gelegen aan de Dinkel waar vele vogelsoorten te zien zijn. Onderweg maken we een stop bij een vogeluitkijkplaats , om daarna de route te vervolgen via buurtschap de Postelhoek richting Oud Ootmarsum.

Route Agelo

Route Agelo

Route Agelo

We rijden door het prachtige essenlandschap langs beekdalen via Nutter en het Ladderke richting Agelo. We brengen hier een bezoek aan erve Broam, een modern melkveehouderij gelegen op een eeuwenoud erf.

Route Groene Grens

Route Groene Grens

Route Groene Grens

Na de koffie met krentenwegge en het oefenen in de weide vertrekken we vanaf Oud Ootmarsum richting Nutter, door een bosrijke omgeving gaan we via de Hezeberg richting Vasse om vervolgens af te buigen richting de watermolen van Frans.

Route op maat

Route op maat

Route op maat

Natuurlijk kunnen we samen met u nog veel meer bedenken. Enkele oldtimer trekkers nodig voor een open dag? Voor een trouwerij of foto reportage? Of rijden op een voor u bijzondere lokatie?

Aanvullingen op routes


  • Luxe boerenlunch € 12,50 p.p
  • Uitgebreide BBQ of buffet € 17,50 p.p (exclusief consumpties)
  • Luxe picknick onderweg € 20,00 p.p
  • Klootschiet clinic € 7,50 p.p
  • Persoonlijk Trekkerriebewies € 5,00 p.p

Reserveer een Trekkerrit?


Voor een trekkerrit vol ONBEGRENSDE Mogelijkheden