Over ons

Wij, Michel Tijans en Hans Snoeijink zijn in 2011 begonnen met Trekkerrit Twente. Beide woonachtig in Oud Ootmarsum hadden we beide wel wat met oldtimer trekkers. Wat als een simpel idee begon is inmiddels uitgegroeid tot de meest unieke activiteit van Twente.
Omdat we zelf grote liefhebbers zijn van oldtimer trekkers en dit gebied goed kennen, weten we natuurlijk de mooiste routes en de beste plekjes te vinden met onze collectie oldtimer trekkers. Ga je een keer met ons mee?

Wat doen we

Het glooiende coulissenlandschap met zijn door houtwallen omzoomde weides en akkers. De heidevelden, de bossen en de wuivende graanakkers enkel doorkruist met smalle zandwegen. Waar korenbloem en klaproos nog veelvuldig bloeien. De natuurlijke stilte wordt enkel onderbroken door de schreeuw van een buizerd hoog in de lucht.

In dit prachtige coulissenlandschap ontstaan door generaties van boeren, laten wij u een authentieke Twentse boerenervaring beleven, rijdend op een oldtimer trekker. In rustig tempo rijden we over zandwegen en boerenlandweggetjes door het Twentse grensgebied. We laten u de afwisseling en schoonheid van het landschap op een unieke manier beleven.

Onze standaard uitvalsbasis is vakantiepark de Witte Berg in Oud Ootmarsum. Hier beginnen we onze trekkerritten op het prachtige terras met koffie en Twentse krentenwegge. Natuurlijk kunnen we in overleg ook andere vertrek of aankomst lokatie’s bespreken. Wel hebben we in samenwerking met de Witte Berg verschillende mooie en bijzondere arrangementen samengesteld die op deze prachtige lokatie kunnen worden afgesloten met een heerlijke boerenlunch, een uitgebreide BBQ, buffet of eten a la carte.

Reserveer een Trekkerrit?


Voor een trekkerrit vol ONBEGRENSDE Mogelijkheden