Over ons

Wij, Michel Tijans en Hans Snoeijink zijn in 2011 begonnen met Trekkerrit Twente. Beide woonachtig in Oud Ootmarsum hadden we beide wel wat met oldtimer trekkers. Wat als een simpel idee begon is inmiddels uitgegroeid tot de meest unieke activiteit van Twente.
Omdat we samen met Guus, Teun, Hein en Hennie zelf grote liefhebbers zijn van oldtimer trekkers en dit gebied goed kennen, weten we natuurlijk de mooiste routes en de beste plekjes te vinden met onze collectie oldtimer trekkers. Ga je een keer met ons mee?

Wat doen we

Het glooiende coulissenlandschap met zijn door houtwallen omzoomde weides en akkers. De heidevelden, de bossen en de wuivende graanakkers enkel doorkruist met smalle zandwegen. Waar korenbloem en klaproos nog veelvuldig bloeien. De natuurlijke stilte wordt enkel onderbroken door de schreeuw van een buizerd hoog in de lucht.

In dit prachtige coulissenlandschap ontstaan door generaties van boeren, laten wij je een authentieke Twentse boerenervaring beleven, rijdend op een oldtimer trekker. In rustig tempo rijden we over zandwegen en boerenlandweggetjes door het Twentse grensgebied. We laten jullie de afwisseling en schoonheid van het landschap op een unieke manier beleven.

We vertrekken met onze trekkers vanaf onze trekkerschuur aan de Spolmansweg in Oud Ootmarsum. Vooraf of aansluitend kunnen jullie op het prachtige terras van de Postelhoek genieten van koffie en Twentse krentenwegge. Ook hebben we in samenwerking met verschillende horeca ondernemers uit de buurt mooie en bijzondere arrangementen samengesteld. Kom genieten van een heerlijke boerenlunch, picknicken, een uitgebreide BBQ, buffet of eten a la carte vooraf of na afloop van een trekkerrit.

Reserveer een Trekkerrit?


Voor een trekkerrit vol ONBEGRENSDE Mogelijkheden