Terug

Arrangement "Loat goan"

Dit arrangement is het unieke personeelsfeest. Hier hebben een prachtig programma voor op gesteld. Dit kunnen we doen voor groepen van 15 tot 90 personen. Jullie worden ontvangen met koffie en krentenwegge. We gaan de groep opdelen (bij aantal groter dan 15 personen) in verschillende groepen. Elke groep gaat vervolgens beginnen met een activiteit. Daar hoort vanzelfsprekend trekker rijden bij, naast andere activiteiten zoals een huifkartocht of een boerderijbezoek. 

De duur van elke activiteit is 1 uur, zodat na 3 uur iedereen weer samenkomt op een mooie buitenlocatie. Hier kan dan begonnen worden met een heerlijke uitgebreide BBQ waarna het feest eventueel met een DJ door kan gaan tot de kleine uurtjes. Het aantal activiteiten en de duur daarvan is afhankelijk van het aantal deelnemers. Kosten bij 7-15 personen € 85,00 p.p. Bij 16-30 personen € 75,00 p.p. Bij 30-90 personen € 65,00 p.p. Prijzen zijn exclusief consumpties en ex BTW. 

Dit arrangement kunnen we met veel verschillende activiteiten aanbieden. Van een klootschiet clinic, natuurbelevingstocht tot een bezoek aan de buffelfarm, van een whiskey proeverij tot een stadswandeling in Ootmarsum. Neem voor specifieke wensen gerust contact met ons op.

Boek nu!

Arrangement "Loat goan"

"Loat goan"

Arrangement "Loat goan"

Dit arrangement is het unieke personeelsfeest. Hier hebben een prachtig programma voor op gesteld. Dit kunnen we doen voor groepen van 15 tot 90 personen.

Arrangement "Picknick aan de grens"

"Picknick aan de grens"

Arrangement "Picknick aan de grens"

Dit arrangement geeft je een prachtige kijk op wat Twente te bieden heeft. We ontvangen jullie bij de Postelhoek met koffie en krentenwegge. Na de uitleg gaan we voor een prachtige rit door het Twentse grensgebied, genieten van het afwisselende boerenlandschap, bos akkers en heide.

Arrangement "De boer dat is de kearl"

"De boer dat is de kearl"

Arrangement "De boer dat is de kearl"

Tijdens dit arrangement gaan jullie kennis maken met verschillende facetten van het huidige boerenleven. De ontvangst is bij de Postelhoek in Oud Ootmarsum met koffie en Twentse krentenwegge.

Arrangement "Hier mot he komm'n"

"Hier mot he komm'n"

Arrangement "Hier mot he komm'n"

Dit unieke arrangement geeft jullie naast het trekkerrijden een inkijk in de oudste sport van Twente, namelijk klootschieten.

Gekke ideeën?


Natuurlijk kunnen we samen nog veel meer bedenken. Enkele oldtimer trekkers nodig voor een open dag? Voor een trouwerij of foto reportage? Of rijden op een voor jullie bijzondere lokatie? Neem gerust contact met ons op voor je vragen of ideeen, want voor ons is bijna niks te gek.

Arrangement "Trekker Tea Time"

"Trekker Tea Time"

Arrangement "Trekker Tea Time"

Wat is er lekkerder dan een fantastische trekkerrit door het Twentse coulissenlandschap aft e sluiten met een overheerlijke en goed verzorgde high tea.

Reserveer een Trekkerrit?


Voor een trekkerrit vol ONBEGRENSDE Mogelijkheden