Terug

Arrangement "Hier mot he komm'n"

Dit unieke arrangement geeft u een naast het trekkerrijden een inkijk in de oudste sport van Twente, namelijk klootschieten. Wij ontvangen u bij de Witte Berg met koffie en krentenwegge, afhankelijk van het aantal deelnemers vertrekt de eerste groep met de trekkers voor de prachtige route door het Twentse grensgebied. De 2 groep gaat naar de mooist gelegen klootschietbaan van Twente, gelegen op het Springendal. Hier wordt u door een kenner het spel uitgelegd, en gaat u in competie verband de strijd met elkaar aan. Het “hier mot he komm’n” zult u dan ook regelmatig horen. Na deze wedstrijd gaan de groepen wisselen en vertrekken de klootschieters op de oldtimer trekkers voor een prachtige belevenis door het mooie Twente.

Kosten bij 7–15 deelnemers € 72,50 incl BTW (bij grotere groepen hanteren wij aangepaste tarieven).

Ook dit arrangement is naar wens te combineren met een boerenlunch of afsluitende BBQ op het prachtige terras van de Witte Berg.

Boek nu!

Arrangement "Loat goan"

"Loat goan"

Arrangement "Loat goan"

Dit arrangement is het unieke personeelsfeest. Samen met De Witte Berg hebben we hier een prachtig programma voor op gesteld. Dit kunnen we doen voor groepen van 15 tot 90 personen.

Arrangement "Picknick aan de grens"

"Picknick aan de grens"

Arrangement "Picknick aan de grens"

Na de uitleg en het oefenen gaan we voor een prachtige rit door het Twentse grensgebied, genieten van het afwisselende boerenlandschap, bos akkers en heide. Op een prachtige plek stoppen we en zetten de trekkers stil. Jullie nemen plaats aan een mooi gedekte picknick tafel.

Arrangement "De boer dat is de kearl"

"De boer dat is de kearl"

Arrangement "De boer dat is de kearl"

Tijdens dit arrangement gaat u kennis maken met verschillende facetten van het huidige boerenleven. Het ontvangst is bij de Witte Berg in Oud Ootmarsum met koffie en Twentse krentenwegge.

Arrangement "Hier mot he komm'n"

"Hier mot he komm'n"

Arrangement "Hier mot he komm'n"

Dit unieke arrangement geeft u een naast het trekkerrijden een inkijk in de oudste sport van Twente, namelijk klootschieten. Wij ontvangen u bij de Witte Berg met koffie en krentenwegge.

Arrangement "Trekker Tea Time"

"Trekker Tea Time"

Arrangement "Trekker Tea Time"

Wat is er lekkerder dan een fantastische trekkerrit door het Twentse coulissenlandschap aft e sluiten met een overheerlijke en goed verzorgde high tea. Na de prachtige Springendalroute gereden te hebben van ruim 1,5 uur staat u bij terugkomst op de Witte Berg een uitgebreide high tea te wachten.

Gekke ideeën?


Natuurlijk kunnen we samen met u nog veel meer bedenken. Enkele oldtimer trekkers nodig voor een open dag? Voor een trouwerij of foto reportage? Of rijden op een voor u bijzondere lokatie? Neem gerust contact met ons op voor uw vragen of ideeen, want voor ons is bijna niks te gek.

Reserveer een Trekkerrit?


Voor een trekkerrit vol ONBEGRENSDE Mogelijkheden