Terug

Route Agelo

Na eerst genoten te hebben van koffie met Twentse krentenwegge vertrekken we met de trekkers vanaf onze trekkerschuur in Oud Ootmarsum. We rijden door het prachtige essenlandschap langs beekdalen via Nutter en het Ladderke richting Agelo. We brengen hier een bezoek aan erve Broam, een modern melkveehouderij gelegen op een eeuwenoud erf. Hier krijgen we een rondleiding en komen we van alles te weten over de agrarische sector. Dit valt eventueel te combineren met de workshop “hoe melk ik een koe”. Na dit bezoek rijden we op de trekkers via een prachtige route terug naar Oud Ootmarsum.

Boek nu!

Duur: 4.50 uur

Lengte: 14 km

Inclusief uitleg en proefrit

Inclusief koffie en krentenwegge

Kosten € 95,00 pp incl BTW (vanaf 6 tot 15 personen)

Bij grotere groepen hanteren we aangepaste tarieven.

Route Springendal
Deze route is het meest geboekt!

Route Springendal

Route Springendal

We beginnen op het prachtige terras van de Postelhoek met een kop koffie met Twentse krentenwegge. Er volgt een korte kennismaking waarna we vervolgens naar de trekkerschuur gaan voor de uitleg over de trekkers en het oefenen.

Route Ottershagen

Route Ottershagen

Route Ottershagen

De start van deze in Oud Ootmarsum. We beginnen met een kop koffie en Twentse krentenwegge en een korte uitleg over Trekkerrit Twente. Na de uitleg bij onze trekkerschuur vertrekken we via het Springendal richting de Ottershagen.

Route Agelo

Route Agelo

Route Agelo

Na eerst genoten te hebben van koffie met Twentse krentenwegge vertrekken we met de trekkers vanaf onze trekkerschuur in Oud Ootmarsum. We rijden door het prachtige essenlandschap langs beekdalen via Nutter en het Ladderke richting Agelo.

Route Groene Grens

Route Groene Grens

Route Groene Grens

Na de koffie met krentenwegge en de uitleg vertrekken we vanaf Oud Ootmarsum richting Nutter, door een bosrijke omgeving gaan we via de Hezeberg richting Vasse om vervolgens af te buigen richting de watermolen van Frans.

Huifkartochten

Huifkartochten

Huifkartochten

Natuurlijk in combinatie met een trekkerrit te boeken maar ook afzonderlijk kunnen we prachtige tochten maken met onze luxe huifkar door het Twentse grensgebied.

Aanvullingen op routes


  • Luxe boerenlunch € 15,00 p.p.
  • Uitgebreide BBQ of buffet € 22,50 p.p. (exclusief consumpties)
  • Luxe picknick onderweg € 25,00 p.p.
  • Natuurbelevingstocht Springendal € 12,50 p.p.
  • Klootschieten clinic onder begeleiding € 7,50 p.p.
  • Huifkartochten vanaf € 10,00 p.p.
  • Persoonlijk Trekkerriebewies € 5,00 p.p.


Natuurlijk kunnen we samen met jullie nog veel meer bedenken. Trekkers nodig voor een open dag, fotoreportage of trouwerij? Op locatie rijden of een bijzondere plek? Neem contact op.

Reserveer een Trekkerrit?


Voor een trekkerrit vol ONBEGRENSDE Mogelijkheden