Terug

Route Agelo

Na eerst genoten te hebben van koffie met Twentse krentenwegge vertrekken we met de trekkers vanaf de Witte Berg in Oud Ootmarsum. We rijden door het prachtige essenlandschap langs beekdalen via Nutter en het Ladderke richting Agelo. We brengen hier een bezoek aan erve Broam, een modern melkveehouderij gelegen op een eeuwenoud erf. Hier krijgen we een rondleiding en komen we van alles te weten over de agrarische sector. Dit valt eventueel te combineren met de workshop “hoe melk ik een koe”. Na dit bezoek rijden we op de trekkers via een prachtige route terug naar Oud Ootmarsum.

Boek nu!

Duur: 4.50 uur

Lengte: 14 km

Inclusief uitleg en proefrit

Inclusief koffie en krentenwegge

Kosten € 90,00 pp incl BTW (vanaf 6 tot 15 personen)

Bij grotere groepen hanteren we aangepaste tarieven.

Route Springendal
Deze route is het meest geboekt!

Route Springendal

Route Springendal

De start van deze tocht is bij camping de Witte berg (onze uitvalsbasis). We beginnen op het prachtige terras met een kop koffie met Twentse krentenwegge. Er volgt een korte kennismaking waarna we vervolgens naar de weide gaan voor de uitleg over de trekkers en het oefenen.

Route Ottershagen

Route Ottershagen

Route Ottershagen

We rijden door een prachtig weidegebied gelegen aan de Dinkel waar vele vogelsoorten te zien zijn. Onderweg maken we een stop bij een vogeluitkijkplaats , om daarna de route te vervolgen via buurtschap de Postelhoek richting Oud Ootmarsum.

Route Agelo

Route Agelo

Route Agelo

We rijden door het prachtige essenlandschap langs beekdalen via Nutter en het Ladderke richting Agelo. We brengen hier een bezoek aan erve Broam, een modern melkveehouderij gelegen op een eeuwenoud erf.

Route Groene Grens

Route Groene Grens

Route Groene Grens

Na de koffie met krentenwegge en het oefenen in de weide vertrekken we vanaf Oud Ootmarsum richting Nutter, door een bosrijke omgeving gaan we via de Hezeberg richting Vasse om vervolgens af te buigen richting de watermolen van Frans.

Route op maat

Route op maat

Route op maat

Natuurlijk kunnen we samen met u nog veel meer bedenken. Enkele oldtimer trekkers nodig voor een open dag? Voor een trouwerij of foto reportage? Of rijden op een voor u bijzondere lokatie?

Aanvullingen op routes


  • Luxe boerenlunch € 12,50 p.p
  • Uitgebreide BBQ of buffet € 17,50 p.p (exclusief consumpties)
  • Luxe picknick onderweg € 20,00 p.p
  • Klootschiet clinic € 7,50 p.p
  • Persoonlijk Trekkerriebewies € 5,00 p.p

Reserveer een Trekkerrit?


Voor een trekkerrit vol ONBEGRENSDE Mogelijkheden